Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

KOKOON FALL FAVORITES 


Kokoon har endnu engang lavet en smuk smuk efterårs kollektion, som rammer fuldstændig plet. Kokoon er kendt for deres seje prints og utrolig lækre kvalitet, hvor alle styles laves i 100% silke. Valget af silke i materiale gør at tøjet føles let at bære og blødt mod huden og så kan man bare virkelig mærke den lækre kvalitet.

I denne kollektion har Kokoon brugt seje prints som striber og prikker – både hver for sig og stylet sammen. Vi er især fan af denne smukke Bixy skjorte som både har striber og print i sig. Dette print er ikke noget der før er set hos Kokoon, hvilket gør den enestående. Vi ville bruge dem med et par stramme sorte jeans og par rå støvler, for at komplementere det sorte print.

En anden favorit er Fuji Kjolen som også ses på billedet. Det er en kjole som simpelthen kan bruges til alt på grund af dens enkelhed og fine snits. Brug den med et par tykke strømpebukser og stiletter til byen og eller en varm strik over i hverdagen.

En ting som Kokoon er helt geniale til er at kreere styles som kan bruges til alle anledninger. Du kan nemlig style tøjet både op og ned da selve tøjet altid er enkelt. Dog skal det siges at med dette menes ikke kedeligt! Hvis der er noget Kokoon aldrig bliver, så er det kedelig! Det er Bella Tunic kjolen et godt eksempel på. Selve snittet er enkelt – nemlig en lang skjorte kjole. Men det er printet som er prikken over i’et. Det seje firkantede mønster på den navy blå baggrund, gør det til et statements item hvilket gør at man ikke er i tvivl om at det er en Kokoon style.

< Næste post                                                                                                   Forrige post >