Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

KOKOON FORÅR

 

kokoon spring 

Kokoon blev stiftet i 2009  og har haft fuld fart på siden. På få år er Kokoon blevet et utrolig attraktivt og kendt brand i Danmark. Hver eneste sæson er der forespørgsler på kollektion lige så snart vi får tøjet hjem.

Kokoon arbejder altid med 100% silke, hvilket giver tøjet en meget høj kvalitet og som altid er rar at bære. De formår hver eneste sæson at forny deres design men dog ikke så meget, at man ikke altid kan kende et Kokoon håndvæk.

Brandet laver tøj til alle anledninger. Kjoler, blazers, bodystockings, nederdele og toppe som altid er i smukke farver eller prints. Denne sæson har vi udvidet vores sortiment med super smarte skjorter med matchende shorts i print.

Tøj lavet i silke er altid en klassiker. Silke er et fantastisk materiale at bære, da det aldrig bliver varmt og er rar at have på. Perfekt til den kommende sommer. Vi elsker især den lange Ena kjole som vises på billedet. Kjolen har en utrolig flot ryg med åbne detaljer og bindebånd.

Kokoons kollektioner er kendetegnet ved at være simple, utrolig lækre og udfordrende men dog uden at være for vilde. 

Nyd det endelig - tjek udvalget her

< Næste post                                                                                                    Forrige post >