Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

HJÆLP TIL FESTTØJ!

louises favorite party looks

Vores søde og moderigtigt studentermedhjælper Louise har udvalgt hendes fest favoritter fra shoppen. Hun giver seks bud på forskellige outfits og gode råd til valg af festtøjet.

Når tiden begynder at nærmere sig jul begynder de første julefrokoster også melde sig samt mange andre festligheder. Derfor har vi lavet en lille guide til hvad du kan tage på samt hvordan du styler det. Brands som Gestuz, Dagmar og Paul & Joe Sister har som altid lavet fantatiske festtøj dette års kollektion. Der er utrolig mange flotte festkjoler på shoppen lige nu, så fortvivl ikke hvis du stadig ikke har fundet den rette! Der er kjoler for alle men især The Little Black Dress og pallietkjoler er i sit højsæde i denne tid. Og husk det kan næsten ikke blive for meget til eksempelvis Nytårsaften.

Det gode ved en sort kjole er at altid kan bære den både i hverdagen men også til fest. Style den med en cool habit jakke for en mere elegant look.Det er også vigtigt at have de rette basis accessories, så du er dækket ind uanset hvad du skal. Med en sort clutch, et par enkelte stiletter og et par seje flade sko og wupti så har du alle basistingene klar og kan gå all in på kjolen eller hvad du nu ellers skal have på. Et alternativ til festkjolen, er en flot nederdel som styles med en festlig top. På denne måde får du to styks tøj, som kan bruges på kryds og tværs med andre items og derved kan du skabe endnu flere looks.

Find dit næste fest look her og rigtig god jul og nytår!

< Næste post                                                                                                   Forrige post >