Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

MINIMALISTISKE FAVORITER 

 

monocrome

Hvad er mere stillet end sort og hvid? Kombiner forskellige mønstre og materialer for et stilsikkert look! 

Ved at bruge farverne hvid og sort får du et enkelt outfit som er tidsløst og meget In lige nu! En sikker vinder er en feminin trøje i eksempelvis silke som styles med et læderbukser og et par rå sorte biker boots. Ved at kombinere seje støvler som Joe fra Zadig & Voltaire, læderbukser og en fin trøje får du et outfit som aldrig vil gå af mode. 

Sæson efter sæson ser vi kontrasten mellem det feminine og det rå i de forskellige modeshow og det er ikke en tilfældighed. Dette look er som sagt tidsløst og utrolig alsidig. Uanset hvad du skal, vil du altid kunne bruge et outfit som det, det handler bare om hvilke accessories du tilføjer! Ved at kombinere forskellige materialer kan du skabe en cool kontrast. Dette giver et spil til det minimalistiske look, hvor du selv tilføjer detaljer og gør de enkelte items endnu sejere.

Det minimalistiske look dur ikke kun med læderbukser og en feminin top. Lange kjoler tilsat en sej clutch eller rå stiletter er også en sikker vinder. Du kan også bruge lag-på-lag looket. Brug en sort skjortekjole med en hvid sweater over og et par stramme sorte jeans for at ramme et lækkert look, som kan bruges både på arbejde og til fest! 

Så i gang med at finde dit sorte og hvide tøj og style det på kryds og tværs! 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >