Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

SANNA'S SWEETHEARTS

 

sanna

Dette år ligger SS15 kollektionerne op til lette materialer, lækre farver og designs med et tvist. Vores Co-responsible kollega Sanna har i denne måned valgt sine forårs favoritter. Sanna har en personlige stil som hun selv beskriver som feminin med et touch. Det kan tydeligt se på hendes favoritter denne måned som er en kombination er fine og lette nederdele, toppe og kjoler samt noget råt i en blanding af bukser, jakker og tasker og vi elsker det! 

I år er der utrolig mange styles som går lige i vores mode hjerte og vi kan slet vælge favoritter, da der er så mange på ønskelisten. Alle brands har i denne sæson virkelig leveret mange flotte og klassiske garderober klassikere. Vi kan ikke vente til at solen og varmen virkelig melder sin ankomst, så vi kan hoppe i alt det lækre sommer tøj. Især flotte sommerkjoler med lækker print er et must have denne sæson. Både Designers Remix, Dagmar og Ganni har leveret smukke lange fest kjole i flotter farver og print.

Selvom vi er i forårs og sommer stemning er der altid plads til lækre læder favoritter. De klassiske og velsiddende læderbukser fra Gestuz og læderjakkerne fra Munderingskompagniet er produkter vi altid glæder os til at kunne vise frem på shoppen.

< Næste post                                                                                                    Forrige post >