Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

SARA'S FALL PICKS

 

Sara's fall picks

Denne måned har vi spurgt Sara fra Me & the Met om at vælge hendes efterårs favoritter. På ønskelisten står der bløde og behagelig striks og flotter kjoler. Vanessa Bruno, Dagmar og Paul&Joe står i denne sæson for nogle af de flotteste og dejligste strik på siden. 

Brandene har kombineret seje designs med flotter prints med et lille ekstra tvist. Dagmar Joelle strikken er især en favorit med det super seje print. Kombiner dine striks med et par læderbukser og støvler for at få et rigtig cool look.

Kjoler kan vi heller ikke komme udenom på denne tid af året. Snart kommer alle julefrokosterne og derefter den længe ventede nytårsaften. Sara har udvalgt kjoler som har det tilfælles, at de alle er i mørke farver som sort og grå og med en lille detalje, som får kjolen til at skille sig ud. Designers Remix kjolen Joo Wave har en fantastisk ryg, som vil gøre dig til aftens bedst klædte.

Hvis du ikke er et kjole menneske, så fortvivl ikke. Find dine yndlings jeans frem og style dem med en smuk top og høje stiletter for at få et optimal fest look!

Så hvad enten du leder efter den næste strik til at holde dig varm eller et sikkert fest outfit så er Me & the Met stedet. 

Rigtig god jul og nytår og god shopping!

< Næste post                                                                                                    Forrige post >