Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

KLAR TIL AT MØDE KULDEN?

 

wool coats

Vinter er lige rundt om hjørnet og det er derfor tid til at finde den jakke du skal putte dig i når kulden rigtig rammer. En uldjakke er altid et sikkert hit, da den med sikkerhed vil holde dig varm og så ser uld bare altid godt ud!

 Det store spørgsmål er bare hvilken jakke man skal vælge. De helt centrale spørgsmål man skal stille er, skal det være en lang eller kort jakke og hvilken farve skal den være! Du kan finde jakker i lyserød, brun, grå, sort og mønstret stof! Så er du den vovede type som kan bære en mere speciel style skal du i denne sæson gå efter specielle silhuetter og snits! 

Men er du mere til den klassiske stil med jakker i sort og grå, så fortvivl ikke! Modehusene følger også tradition tro op med styles i de mere klassiske snits og farver. Selvom en jakke er sort kan man slet ikke sætte den i den traditionelle boks. Mange af modehusene laver utrolig mange fine detaljer på de klassiske styles, som gør at selvom en jakke har et klassisk snit og farve vil der med garanti være et eller andet lækkert tvist, som gør at den skiller sig ud af mængden!

Ganni er en af de brands som i denne sæson har lavet nogle lidt mere vovede styles. Brandet er ikke bange for at skille sig ud og vi elsker det! Især deres uldjakker i fine lyserøde nuancer er at sikkert hit! 

Så skynd dig ind og find din kommende uldfrakke! 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >