Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

STRIK

 

knit

 Er du typen (som alle os andre) der altid har tøjkrise? Så fortvivl ikke!

Det vigtige er at have alle basis items i garderoben. Men især en god strik og er et musthave. Med en lækker og enkel strik kan du aldrig gå galt i byen. Du kan altid style en strik så den kan bruges til enhver anledning, det handler bare om de rette accessoirers. 

Hvis du gerne vil have et feminine look, så style strikken med en fin nederdel og skjorte under. Hvis du er til det mere hårde look, så er det aldrig en dårlig ide, at kombinere en strik med noget læder eller ruskind, da det altid giver et fedt cool outfit.

Du har få strik i utrolig mange materialer. Her på webshoppen er vi især glade for lækre materialer som kashmir, mohair og normal uld. Disse materialer sikrer en top kvalitet og sørger for at strikken holder i meget lang tid. Derudover er du også sikret et køb som vil holde dig varm hele efteråret og vinteren med. Hvad bedre er der end at kravle op på sofaen i en super blød og behagelig striktrøje?

Det er vigtigt at finde den helt rigtig pasform, materiale og farve som passer præcis til dig. Denne sæson byder på sweatre i alle former, farver og designs. Så tag et kig og find din ynglings.

< Næste post                                                                                                    Forrige post >