Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

DET SPORTY LOOK!

 

sporty in style main

Gennem tiden har vi set en meget klar opdeling mellem modeverdens stil og sportsverdens stil. Men oftere og oftere ser vi modehusene være inspireret af sportens verden! Inspiration ligger i de afslappede, cool og enkle looks som findes i sportens tøj.

Designere som Designers Remix og Dagmar er bare nogle af de brands som virkelig har taget denne stil til sig. Især Designers Remix er geniale sæson efter sæson til at finde balancen mellem det feminine og det mere sporty look. Ved at bruge boyfriend bomber snits i lækre materialer får man styles som sidder lige i skabet.

I gadebilledet er der skabt en trend for street sporty outfits som har en lækker feminine detalje. Sneakeren er blevet et hit og det er med god grund. Style eksemplvis Liberty Glitter skoen fra Ganni med en sød kjole og en rå denim jakke. På den måde får du lidt fra flere stil arter hvilken er hvad trenden går ud på.

Vi elsker denne trend da alle og vi mener alle kan være med! Du kan bruge stort set alle items du allerede ejer, da det handler om at blande. Så på med dine ynglings jeans, et par sneakers, en T-shirt og en feminin clutch og kom ud og vis det frem!

Find inspiration ved at se på nogle af de største brands lookbooks eller kig på flere inspirations posts her hos os! 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >