Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

BRUG FOR EN NY FORÅRSJAKKE?

 

spring coats

Foråret er lige rundt om hjørnet og det er derfor tid til at finde denne sæsons ynglings jakke! Vi tilbyder denne sæson et hav af jakke som alle er flotte og meget forskellige!

Ganni er kendt for deres fede styles og lækre farver. Denne sæson er ingen undtagelse. Især er vi vilde med de mere vovede farver som blå, pink og lyserød. I dette forår har Ganni lavet utrolig lækre jakker med snits som morgenkåber! Hvem vil ikke en jakke som er fantastisk behagelig at have på og som samtidig ligner en million? Det vil vi i hvert fald! 

Et brand som også holder sig helt og holdent til deres stil er Filippa K! Igen i år tilbyder Filippa K klassiske og traditioneller modeller men som alle har en fed detalje. Detaljen gør at frakkerne stadig er specielle! Så hvis du er til det mere minimalistiske look så har Filippa K helt sikkert din forårsjakke!

 Det sidste brand vi gerne vil fremhæve er Designers Remix. Charlotte Eskildsen har endnu gang designet jakker som er lige til at dø over! Bare snittet gør at man er forelsket ved første øjenkast hvilket også er et af designerens kendetegn! 

Alle jakker er lavet i lette men stadig forholdsvis varme materialer som gør dem til de perfekte overgangsjakker! SÅ hvis du endnu ikke har fundet din nye forårsjakke, så tjek vores udvalg ud og find din nye ynglings jakke!

< Næste post                                                                                                    Forrige post >