Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

LÆDER OG STRIBER! 

 

spring leatherVi elsker at mixe og matche både materialer og mønstre. Især kombinationen af læder og striber er vi helt vilde med. Selvom det ikke er en klassisk kombi synes vi det er en genial style som Designers Remix har kreeret. 

Designers Remix er et brand som sæson efter sæson tilbyder klassiske styles med et tvist. Tvistet består oftes i seje detaljer, materialer eller snits. Første gang vi så dette lækre sæt var vi solgt! Vi elsker striber, vi elsker læder og vi elsker Designers Remix. 

Et matchende sæt er meget moderne og det er med god grund! Uanset om det er shorts og en top eller en nederdel og en top, får du et outfit som sidder lige i skabet og som er meget trendsættende. Det smarte er at du også kan bruge de matchende styles hver for sig, da de som regel er lige så fine sammen som hver for sig! Så hver ikke bange for at hoppe ud i et cool sæt i et ens mønstre og farver.

 Zadig&Voltaire har denne sæson lavet en rigtig flot clutch som er et must have! Tasken vil pifte hvert et  outfits op! Kombiner den med et feminint look i form af en kjole eller nederdel, for at give some edge til dit look. Brug den med en læderjakke eller bukser samt støvler for at fuldende det rå outfit.

Uanset hvad du er til, så kan man ikke komme udenom at læder bare er et lækkert materiale og striber bare altid er moderne! 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >