Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

KOMFORTABELT HVERDAGS LOOK

 

style it comfy

Intet er bedre end at have tøj på, som ikke bare er flot men også utrolig lækkert at have på. Det franske mærke By Zoe har denne sæson lavet en utrolig lækker kollektion som både passer til kontoret og til en aften hjemme på sofaen. Kollektionen består af styles i lækre bløde materialer med et tvist. Tvistet består af flotte snit, farver og moderne silhuetter som gør, at disse styles alle sammen er nogle man ønsker, at have hængende hjemme!

Det bedste ved By Zoes nye kollektion er, at du kan bære tøjet altid og med altid, så mener vi faktisk altid! Eftersom stylene alle har fine detaljer, kan du sagtens bruge de bløde stykker tøj til arbejde og endda også til fest. Til fest handler det bare om de rigtig accessoires - et par stiletter og wupti så har du det perfekte outfit. På arbejdet så style de bløde materialer med jersey eller læder for at tilføje lidt råhed. Kollektionen tilbyder også sæts, som er lavet af samme materialer og som matcher i farver og stil. Brug sættet i hverdagen med et par ballerinasko eller støvler for, at gøre det mere hverdagsvenlig.

Tøjet er blandt andet lavet af uld og bomuld, hvilket giver bløde styles men som stadig ser fashionabelt ud. Og hvad mere kan men ønsker sig? Få de lækre stykker tøj fra By Zoe her hos os.

< Næste post                                                                                                    Forrige post >