Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuld pris varer

x

STYLING TIPS

 

style my sweat short

Vi kender det alle sammen! Vi erhverver os en ny ynglings sweater men i denne årstid bliver det hurtigt for tungt og varmt at bruge sammen med et par bukser! Derfor har vi givet et bud på hvordan du styler en sweater til perfektion! 

Det altid svært at lægge sommertøjet på hylden og begynde at trække i varmere tøj, da vi oftest ikke helt er færdig med den danske sommer! Dertil er det oftest også stadig forholdsvist varmt her i perioden mellem sommer og efterår, og det kan derfor være en udfordring at mikse de to årstiders garderober! 

Men vi har et par forslags til netop at gøre det! Tag din ynglings sweater frem og style den med en lækker nederdel eller et par fine shorts! Nemt får du et lækkert look, som er en kombination af noget feminint og sporty. Brug sneakers eller støvler til at fuldende outfittet! Kombinationen af en feminin nederdel og en sporty sweater giver et moderne look der udstråler stilbevidsthed!

Der er utrolig mange modehuse som netop arbejder ud fra denne mentalitet. Nemlig at ramme looket som er en kombination mellem det feminine og så det street look som er så populært lige nu! Et brand som rammer denne stil til perfektion er Designers Remix. Brandet laver enkle sporty looks, hvor der er et strejf af feminine detaljer som farver eller fine draperinger.

 Gå ind og se udvalget af sweatre, nededele og shorts her hos os! 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >