gratis levering samme dag i københavn

Ny sommerkjole? 

 

Den længe ventede sommer er endelige ankommet – men er du klar? Her hos Me & the Met har vi et stort udvalg af kjoler

Sommer er lig lækre lette kjoler hvad enten du skal på stranden, på cafe eller i byen. En kjole er en genial stykke tøj, da den ikke bare kan gøre dig utrolig feminin og lækker, den er også funktionel. Når temperaturen nærmer sig de 30 grader, er det dejligt med en kjole som giver god luft til kroppen! Dertil er det også nærmest umuligt ikke at se godt ud med den rette kjole! 

Kjoler kan bruges til alt, det handler bare om hvad du styler dem med. Hvis du skal på stranden, så tag et par sandaler og en stråhat på hovedet og så er du stilsikkert på vej mod stranden. Brug den samme kjole til en bytur, hvor sandalerne skiftes ud med nogle stiletter og stråhatten med en clutch. 

Sommerkjoler kommer i mange varianter! Lange, korte, stramme, løse, mønstrede, sorte, pastelfarvede og så videre og så videre. Man kunne blive ved i en evighed, da der findes alle slags! Det vigtige er at du finder ud af hvilken du føler dig bedst tilpas i og dermed hvilken kjole du ser strålende ud i! Så gå til vores udvalg af sommerkjoler og vælg den helt rigtige for dig! Me & the Met ønsker dig en rigtig god sommer!

< Næste post                                                                                                   Forrige post >