Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

HOP MED PÅ SANDAL BØLGEN!

 

zadig voltaire deluxe biker sandals

Kalenderen siger sommer og det er derfor tid til at hive sandalerne ud af skabet! Sommer er lig lækre og flotte sko og vi elsker det! Især sandalen er en af vores favoritter! Sandalen er en fantastisk opfindelsen, da den ikke bare er pæn men faktisk også praktisk! Denne sko giver luft til fødderne i varmen og er at godt alternativ til sneakeren, klipklappen eller støvlen. 

Zadig & Voltaire er et modehus som er geniale til at lave sandaler. De laver elegante med stadig utrolige rå sko i utrolig lækre materialer. Der er altid en eller anden cool detalje som gør at skoen skiller sig ud af mængden. Om det er nitter, farver eller læder så rammer de i hvert fald plet sæson efter sæson.

 Et andet brand som er seje til også at lave sandaler er Ganni. De designer ofte mere enkle sandaler, som til gengæld kan bruges til alt! Materialet er altid læder hvilket gør at skoen altid er behagelig at bære. 

En sandal kan styles med stort set alt! Kjoler, bukser, nederdele, buksedragter – alt. Denne sko er en utrolig alsidige style da den både kan bruges på kontoret, på legepladsen og til sommerfesterne.  Sandalen er en sko som aldrig forsvinder fra de internationale modescener og det er derfor vigtigt at finde lige præcis sandalen for dig! Her hos os tilbyder vi flere slags, så hop ind og find din favorit!  

< Næste post                                                                                                    Forrige post >