Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis fragt på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

NYT MEDLEM AF FAMILEN

 

zadig voltaire main

Zadig & Voltaire er det nye musthave til din garderobe! Det franske mærke laver moderne og rå accessories som tasker, punge, clutches og biker-boots, altid med et twist. Zadig og Voltaire er kendte for deres brug af læder i rigtig god kvalitet, og med en taske eller et andet lækkert accessorie herfra får du et stilsikkert og markant look. 

Alle de forskellige styles har hver især deres egne lækre detaljer, som gør dem unikke og specielle. For eksempel har Zadig & Voltaire støvlen en rød lynlås, som giver en edgy detalje. Cobra pungen har med sit mønster i skindet et fedt og råt udtryk, samt Mick XL Biker tasken, der har nitter giver en rå kant som kendetegner  Zadig & Voltaire. Zadig og Voltaire er med på de nyeste tendenser, som især Sunny Gipsy og Hobo Gypsy Sac taskerne er et udtryk for. De lange frynser på taskerne er efterhånden ved at blive en del af gadebilledet, og giver taskerne et cool og levende udtryk.    

Udover at være flotte og cool er både tasker, clutches og punge godt rumfordelt, så du altid kan finde din ting. Dette er blot en ekstra detalje, som bare gør Zadig & Voltaire endnu mere luksuriøst og gennemtænkt. Brug en taske eller clutch til en af vores mange fine og sommerlige kjoler, som for eksempel fra Ganni, An Ounce eller Paul & Joe Sister. Det giver den perfekte kombination af noget råt og feminint som vi elsker.

Du går ikke galt i byen, med et piece fra Zadig og Voltaire. Du er garanteret kvalitet og en unik ting til din garderobe. 

< Næste post                                                                                                    Forrige post >